2013.11.17.

Török Flóris-Törekvés SE – Vasas Akadémia 43-67 (13-21, 9-18, 8-17, 13-11)
Török Flóris Ált. Isk., Dinnyehegyi köz 2.

Török Flóris-Törekvés SE: Wentzel H. 5, Szőke N. 2, Varga H. 4, Wentzel N. 8, Károlyi L. 2, Bara N. 4, Dobos K. 4, Sváb G. 13, Sárkány C. 1,

Vasas Akadémia: Bomba Fruzsina 10, Varga Alíz 8, Kiss Márta 9, Boros Berta 2, Szanthoffer Sára 4, Berberovics Letícia 4, Dombai Réka 6, Gangl Kinga 7, Tóth Franka 10, Király Réka 4, Vígh Bernadett 3, Kara Helga.
Edző: Diósadi Deák Éva

Szakvezetői értékelés:
- A második mérkőzésünket a Török Flóris – Törekvés SE csapatával vívtuk, akik ennek a korosztálynak az élmezőnyéhez tartoznak, tavaly, az U12-es jamboreen az első nyolc csapat között versenyeztek. Az ellenfél nagyobb ellenállása némi zavarodottságot és kapkodást eredményezett játékunkban. Nehezebben alakítottunk ki dobóhelyzeteket, és sok olyan hibát is vétettünk, amit egyébként már nem szoktunk. A mérkőzés nagyon jó alkalom volt egy agresszív védekezés elleni gyakorlásra. Végre, nem behúzódó védekezés ellen kellett játszanunk, gyakorolhattunk a nemzetközi trendnek megfelelő játékstílus ellen is. Az első három negyed bizonyos szakaszaiban szép megoldásoknak örülhettünk, jó védőmunkának tapsolhattunk. A negyedik negyedre azonban elfáradtunk, az egymás utáni két mérkőzés mentális és fizikális fáradtsága rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, de győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Látszik,hogy jó úton haladunk, de még sok elvégzendő munka áll előttünk a tavaszi döntőig.