2013.12.14.

3. Kenguru forduló

Gödi Sasok – Vasas Bolhák 39-49 (6-14, 12-6, 9-18, 8-9)
Budapest, Erzsébet utca

Pontszerzőink: Aruwa Irisz 8, Szlávy Katalin 8, Müller Bianka 8, Kuncz Petra 4, Csende Bori 3, Szabó Anna 4, Király Kinga 2, Taróczy Vanda 2, Rajaram Carmell 4, Dongo Luca 4.
A félidei büntetőt Taróczy Vanda és Kuncz Petra dobta be.

Szakvezetői értékelés:
- A mérkőzés elején azt kértem, hogy az edzésen tanultakat alkalmazzuk. Ne legyen lépéshiba, kétszer indulás, figyeljenek a jó ütemű passzokra. Sikerült szép támadásokat véghezvinni. A védekezésnél sok volt a helyezkedési hiba. Taktikáznunk kellett, mert az ellenfél első ötöse gyengébb volt. Így mi ötöst cseréltünk, akik a második negyedben játszottak újra pályára léptek a harmadik negyedben is. Ez számukra kicsit fárasztó volt, de meghozta a megérdemelt győzelmet! Gratulálok a csapatnak!

Vasas Bolhák – Óbudai Reménységek 36-76 (2-25, 13-10, 12-20, 6-16)
Erzsébet utca

Pontszerzőink: Aruwa Irisz 8, Taróczy Vanda 5, Dongo Luca 4, Müller Bianka 4, Csende Bori 2, Szabó Anna 2, Szlávy Katalin 2, Körmendi Adrienn 2, Kuncz Petra 2, Rajaram Carmell 2.
A félidei büntetőt Szlávy Katalin, Csende Bori és Taróczy Vanda dobta be.

Szakvezetői értékelés:
- Egy nagyon egységes csapat ellen léptünk pályára. Gyorsabb és szervezettebb volt a játékuk. Mi pedig nagyon elfáradtunk, az első mérkőzés elég sok energiát felemésztetett. A második félidőben picit összeszedtük magunkat, voltak szép védekezések, a csapat próbálta tartani magát. Még meg kell tanulnunk jobban küzdeni a labdáért.